#navbar-iframe { height:0px; visibility:hidden; display:none }

Ahad, 30 Mei 2010

Nasir & Wani (Wedding) - HD Slide Show Video

Assalamualaikum semua. Kali ini saya uploadkan video dan gambar - gambar sekitar majlis perkahwinan Nasir dan Wani yang berlangsung di Jalan Kamaruddin, Kuala Terengganu pada 28 dan 29 Mei 2010. Pasangan ini sangat Happy Go Lucky dan ceria. Jadi sangat seronok saya sebagai photographer untuk merakam gambar mereka sepanjang majlis berlangsung. Enjoy the video dan pics :)





































3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ko pakai kamera apa ekk...mcm kamera hp je...ak hrp ko bagi harga y berpttan ngn hasil...br org puas hati bro....teruskan usaha....

Zahir Turion Ultra berkata...

uish.. macam menyindir nampak.. ni bukan kamera hp.. kalau tak tau beza.. kamera hp xleh buat gambar dgn background blur.. orang yg baru guna DSLR pun tau kot.. wakaka.. gambar ni dah lebih dah hasil dari harga ni.. saya rasa awak ni jeles la sbb job saya banyak.. mungkin camtu kot.. takpe2.. teruskan usaha.. :)

Tanpa Nama berkata...

teruskan usaha...ignore jer..heheh yg penting client satisfied...kn??