#navbar-iframe { height:0px; visibility:hidden; display:none }

Jumaat, 15 Oktober 2010

Mohd Najib & Yang Faizura (Pertunangan) - 10/10/10

Assalamualaikum semua. Kali ini saya uploadkan sedikit gambar sempena majlis pertunangan pasangan Mohd Najib & Yang Faizura. Mereka melangsungkan majlis pertunangan mereka pada tarikh yang menjadi rebutan ramai iaitu pada 10/10/10. Untuk pengetahuan semua sangat ramai yang melangsungkan upacara pertunangan atau perkahwinan pada tarikh ini. Dan mereka agak bertuah kerana telah booking saya dari awal untuk majlis mereka. Jika tidak alamatnya tak bergambar la mereka pada hari pertunangan yang berlangsung pada baru - baru ini. Pasangan ini dan keluarga mereka agak lucu, open minded dan senang untuk berbincang. Dan alhamdulillah mereka juga telah book saya untuk tarikh perkahwinan mereka nanti pada 1/1/11 nanti. Jadi secara tidak langsung mudahlah bagi saya untuk menghasilkan gambar yang menarik dan penuh emotion dari mereka semua. Apapun saksikan video slide show HD ini :



dan juga enjoy the pics sempena majlis mereka di bawah ini :

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Najib!! Yang!! Kita jumpa lagi pada 1/1/11 nanti :)


Hidup MISTI ceria!!! :)

With Regards,

MOHD ZAHIRUDDIN ZOLKIFELI
Zahir Turion Photography (TR0100122-P)
www.zahir-photography.com
www.zahir-turion.blogspot.com

zahir_turion@yahoo.com.my

013-6249013

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

abg..nok tnye..gmbo ni abg yg amik ek..
ritu sy g butik kakna..(eman photo) ad gmbo nie...dia kbo dia yg amik....abg skali ngn dia ke...sb sy ad amik tuk tung 20nov nie...

Zahir Turion Ultra berkata...

oh.. gambar ni saya yang ambik.. tp saya ambik bawah butik kak na sebab saya salah sorang dari beberapa orang photographer yang buat colaboration bawah butik kak na.. so saya ada 2 bahagian iaitu standalone dan jugak colaborate dgn butik kak na.. tp main saya adalah standalone.. cuma mana2 gambar yang saya ambik bawah butik kakna akan jadi hak bersama antara saya dan butik kak na so butik kak na boleh publish gambar2 ni :) hehe.. eman foto pun photographer jugak :) bagus gambar die :) nasib baik dah booking awal2.. sebab akhir bulan ni memang dah penuh semua booking utk hari raya haji :)