#navbar-iframe { height:0px; visibility:hidden; display:none }

Rabu, 1 September 2010

Servis Terbaru Di Zahir Turion Photography : Membekalkan Kamera Dengan Harga Berpatutan

Free Image  Hosting at www.ImageShack.us

Free  Image Hosting at www.ImageShack.us



Assalamualaikum semua. Kali ini saya ingin mengumumkan dengan rasminya bahawa Zahir Turion Photography telah menaiktaraf perkhidmatan yang disediakan dengan menawarkan perkhidmatan membekalkan atau menjual kamera dengan harga berpatutan.

Jadi kepada anda yang berminat untuk membeli kamera dengan harga yang berpatutan anda boleh menghubungi saya. Untuk pembeli di kawasan luar dari Kuala Terengganu seeloknya hubungi saya untuk mendapatkan maklumat dengan lebih lanjut.

Dan paling penting adalah saya membekalkan kamera ORIGINAL dan bukannya AP set. Warranty dari Nikon Malaysia dan Canon Malaysia.

Jadi apa yang ditunggu lagi :) Beli2!!! Hoho!!!!

Hidup MISTI ceria!!! :)


Best Regards,

MOHD ZAHIRUDDIN ZOLKIFELI
Zahir Turion Photography
www.zahir-photography.blogspot.com
www.zahir-turion.blogspot.com
zahir_turion@yahoo.com.my
013-6249013

10 ulasan:

desperate mama berkata...

waaahhh... sungguh menerujakan...

Zahir Turion Photography berkata...

hehe tq2 :) hopefully nanti semakin berkembang la hehe.. tq2 for ur support :) kalau ada kawan2 nak beli kamera tu bgtau la :) nanti bleh dapat harga rendah skit hehe... :)

ila berkata...

pste kn la harga sekali kat pictre cumira kamu tuh..huhuhuhu

Zahir Turion Photography berkata...

ila : haha gedik.. :p .. hoho.. bailah puan.. :p

Tanpa Nama berkata...

hai zahir, nak tanyalah, brp eh harga 40D or 50D yang paling less boleh dapat?

edin berkata...

salam En.Zahir
saya nk tanya berapa harga D90 (bagi hari berakhir 7 oktober 2010).dan satu lagi gift utk D90.
tu je....
tq

Zahir Turion Photography berkata...

tanpa nama : alamak... yang tu saya takde la :( sbb stok kedai dh habis

edin : sori lambat reply... bz sgt2.. emm saya bleh dapat D90 dgn kit lens, 4GB memory card n bag dgn harga RM3450 ... tp free gift takde la.. cuma freegift tu sbenarnya tak berbaloi sbb biasanya free gift tu tripod murah je.. tk tahan lama.. saya dah ada hari tu then patah hehe

Tanpa Nama berkata...

Salam En Zahir...sekarang berapa harga pasaran untuk kamera DSLR Nikon D300 yang macam dalam gambar tu yer?

Zahir Turion Photography berkata...

alamak.. sekarang dah susah nak cari kamera tu.. kalau yang ada pun yang 2nd je.. dalam RM3800 :)

pandaZemoo berkata...

salam...

nak tye nikon d5000 berape boleh dapat?

n ok tak gune tu untuk permulaan?